[column col=”3/4″]In onze gemedieerde samenleving is het bijna onmogelijk om ongezien te verdwalen of ongemerkt de weg kwijt te raken. Alle paden zijn al verkend en alle feiten lijken bekend. Als we de weg al kwijtraken dan wordt dit feilloos geregistreerd door mediatechnologie die alomtegenwoordig is. Kunnen we nog in vrijheid verdwalen of alleen nog binnen de kaders die door anderen vastgesteld zijn?

De studenten van de minor Media, Minds & Matters en Future Media hebben zich in het studiejaar 2013/2014 gebogen over de vraag óf en in hoeverre we tegenwoordig nog kunnen verdwalen. Hieruit vloeiden in totaal dertien concepten die samen een actueel perspectief op een wereld waarin off- en online soms nauwelijks nog te onderscheiden zijn. De presentaties van de eerste groep hadden plaats in NatLab. De laatste groep presenteerden hun concepten tijdens een interactieve dwaaltocht op Strijp-S.

In het volgende studiejaar start het FutureMediaLab wederom met twee minoren: Media, Minds and Matters en Future Media. Future Media staat ook open voor studenten van andere instituten.

 

Project reignbow

[youtube height=”HEIGHT” width=”width”]http://www.youtube.com/watch?v=kNYA07_uOjE[/youtube]

 

 

[gdl_gallery title=”Eindpresentatie FutureMediaLab op Strijp-S” width=”150″ height=”150″ ] [/column]
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search