Sanity

Vermoeid, gestrest en uitgeblust; we gunnen onszelf tegenwoordig geen moment van ontspanning. Met name social media zorgen voor een constante druk op ons leven. Een stroom aan berichten, tweets en pings worden via je telefoon op je afgeschoten.

Ook de posts van vrienden op sociale netwerken zorgen ervoor dat veel mensen ontevreden zijn over hun leven. Anderen maken de meest fantastische dingen mee, terwijl er bij jou helemaal niets gebeurt.

Deze ‘cocktail’ zorgt ervoor dat steeds meer en steeds jongere Nederlanders met burn-out klachten kampen. In totaal gaat het om bijna een miljoen mensen. Het gaat daarbij niet alleen om uitgebluste vijftigers. Door druk, verwachtingen en gebrek aan ontspanning is het tegenwoordig steeds normaler om op je dertigste al klachten te hebben.

Het is tijd voor verandering. Sanity geeft je een plek waarbij je de informatiestroom en druk achter je kunt laten. Een plaats om tot jezelf te komen, waar gedachten de kans krijgen en ontspanning de gemoedsrust bepaalt.

You are in-sane.

Koen Jansen, Halle Ghilav, Linda Zegers, Stan Berkers, Barry Panis, Daisy Arets

Related Projects
 • Brutaal
  Brutaal
  2013 (juni) Twisted Realities
 • Paint Sound
  Paint Sound
  2013 (juni) Twisted Realities
 • SynQ
  SynQ
  2013 (juni) Twisted Realities Zintuigen
 • Senseption
  Senseption
  2013 (juni) Twisted Realities Zintuigen
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search