Studenten

Minor Future Media volgen of afstuderen in het Fontys FutureMediaLab

Wat je als student aan het FutureMediaLab hebt

In het Fontys FutureMediaLab ontwikkel je je verder tot onderscheidende professional. Waarom? Omdat je hier…

  • interdisciplinair onderzoek doet en zo unieke inzichten ontwikkelt
  • leert hoe je doelgericht creatief kunt zijn en kunt innoveren
  • mediawijsheid opdoet die tegenwoordig in elk vakgebied welkom is

Lees hieronder meer over de minor Future Media, over afstuderen in het FutureMediaLab en over de mogelijkheden die je hier hebt als je je eigen bedrijf wilt starten.

De minor Future Media

De rol van media wordt steeds breder. Vroeger waren media er vooral voor informatie, communicatie, marketing en reclame – maar nu ook voor dienstverlening, procesondersteuning of productverbetering. In allerlei soorten en maten.

Dat vraagt van iedere professional een flinke dosis mediawijsheid. En die kun je opdoen tijdens de minor Future Media. Niet door steeds met je neus in de boeken te zitten, maar door aan de slag te gaan.

Je werkt samen met studenten en docenten van de Fontys Hogescholen voor de Kunsten, ICT, Communicatie, Journalistiek en Sporteconomie. En dan komen er ook nog mooie samenwerkingen bij kijken met bijvoorbeeld de VPRO, Baltan Laboratories en STRP.

We brengen het beste van al die werelden bij elkaar, gooien dat in de remix en komen zo tot nieuwe mediaconcepten. Waarmee verhalen beter verteld kunnen worden. Waarmee ervaringen echter en rijker worden. Waarmee de mensheid weer een stap vooruit zet. Ambitieus? Zo zijn we.

En zo doe jij waardevolle mediawijsheid op, heb je de ruimte om te innoveren en nieuwe dingen te proberen, en loop je weg met een tof nieuw mediaconcept achter je naam. Als je meer wil weten over de minor Future Media, zoek dan gerust even contact met Anne-Marie Sweep,  zij weet er alles over!

Afstuderen met je eigen mediaconcept

Als je de minor Future Media al gevolgd hebt, kun je je nog een stap verder gaan door je studie af te ronden met een innovatief mediaconcept. In het FutureMediaLab helpen we je graag met je onderzoek en je ontwikkeling van het concept. Als je de mogelijkheden wil verkennen, moet je zeker eens contact opnemen met Niels van Maaren, Niels van Maaren innovatiedocent in het FutureMediaLab.

Ben je innovatief én ondernemend?

Inhoudelijke expertise, connecties, draagvlak creëren

We helpen je graag.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search